Wolters Consulting | Om Wolters
19278
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19278,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Om Wolters

Firmaprofil

Wolters Consulting ApS – et dynamisk og innovativt rådgivende ingeniørfirma

 

Vi står for gennemtænkt, professionel rådgivning i øjenhøjde med fokus på bæredygtighed.

 

Vi er bygget op på et fundament af loyalitet og tillid. Vores loyalitet over for kunden og kundernes tillid til, at vi ALTID varetager deres interesser optimalt!

 

Vi sætter en ære i at være kendt som en seriøs samarbejdspartner, der leverer ydelser i topkvalitet.

 

Vi rådgiver både private, erhvervslivet og det offentlige omkring byggeri bl.a. indenfor:

• 3D modellering/tegning

• Anlægs- og ledningsarbejder

(kloakering)

• BedreBolig – Rådgivning

• Brandtekniske installationer

• Bygherrerådgivning

 

• El-installationer og belysning

• Energiberegninger

• Energioptimeringer

• Indeklima

• Konstruktioner

• Kvalitetssikring

 

• Nybyggeri

• Renovering, om- og tilbygning

• Statiske beregninger

• Tilsyn og byggeledelse

• Termografering og trykprøvning

• VVS-installationer

Vi tilbyder helhedsorienterede løsninger, altid udført med fuldt engagement og stor faglig kompetence, indenfor alle ingeniørfagets grene.

 

Vi fokuser på at skabe et projekt, der er tilpasset de fysiske rammer, for herved at minimere udgifter til drift og vedligehold. Samtidig reduceres miljøpåvirkningen igennem byggeriets levetid, og der holdes fokus på projektets økonomiske rammer.

 

Vi arbejder dynamisk og innovativt i et uformelt miljø og holder os konstant opdateret omkring nye metoder og redskaber. Dette er bl.a. med til at sikre, at vi hele tiden styrker vores viden samt udvikler vores kompetencer.

 

Vi løser opgaverne ved at etablere teams, hvis formål er, at udføre en helhedsorienteret rådgivning hvor bæredygtighed danner udgangspunkt gennem hele opgaveløsningen. Der udpeges til hver opgave en projektleder, som varetager opgaven fra start til slut. Dette giver den bedste kommunikation under hele projekterings- og udførelsesfasen. Resultatet er byggeri af høj kvalitet.

 

Vores kvalitetssikring udføres ud fra KS-journaler og omfatter projektgranskning med fokus på sammenhæng i projekterne, helhedsvurdering af valgte løsninger, grænseflader og kritiske detaljer. På hvert projekt bliver der, af projektlederen, udpeget en KS-ansvarlig, som har ansvaret for, at firmaets KS-procedure overholdes.

 

Wolters Consulting har været med til at udvikle et softwaresystem for kvalitetssikring www.q- inspect.com.

 

Vi har specialviden omkring de (i forhold til Danmark) særlige klimatiske forhold omkring byggeri og drift af ejendomme i Grønland og har etableret os med en Totalstation, der permanent står her.

 

Vi er eksperter inden for energioptimering.

 

Vores succeskriterie er opnået, når vi efter et færdigt projekt står med en glad og tilfreds kunde, der har fået indfriet sine forventninger samt opfyldt sine behov.

Grønland

Tilknytning til Grønland

Indehaver Jesper Wolters har altid haft en stor interesse for Grønland og de, i forhold til Danmark, særlige klimatiske forhold omkring byggeri og drift af ejendomme. Jesper Wolters har forud for etableringen af virksomheden i 2010 haft arbejdsophold i Grønland af op til 2 års varighed. Efterfølgende har han haft flere længerevarende ophold, og er i Grønland med mellemrum, når det er relevant i forhold til et projekt.

 

I dag har vi, af praktiske årsager, etableret os med en Totalstation, der permanent står her.

Historien

Wolters Consulting ApS

Wolters Consulting blev oprindeligt stiftet tilbage i 2004, af Jesper Wolters, under navnet ”Wolters Installation”. Virksomheden var på daværende tidspunkt en enkeltmandsvirksomhed som Jesper Wolters drev på deltidsbasis fra sin privatadresse. I starten af 2010 blev Wolters Consulting etableret som et ApS og siden da har Jesper Wolters arbejdet fuld tid i virksomheden.

 

I takt med voksende tilgang af opgaver opstod der i 2012 behov for større ressourcer i form af personale samt pladsbehov. Derfor flyttede virksomheden fra privatadressen til lokalerne på Gunnar Clausens Vej i Viby J., hvor vi i 2014, af de samme årsager, rykkede ind i de nuværende større lokaler på samme adresse. I dag beskæftiger Wolters Consulting 8 fastansatte.

Organisation

Organisationen

Wolters Consulting ApS ejes og drives af direktør Jesper Wolters, der sammen med ingeniør Leif Nielsen står for den daglige ledelse.

 

Vi beskæftiger aktuelt 8 medarbejdere hvis kompetencer, erfaringer og ekspertise tilsammen gør, at vi danner et slagkraftigt og engageret team inden for alle af ingeniørfagets områder.

 

Medarbejderstaben består af: ingeniører, energiteknolog, bygningskonstruktør, teknisk designere m. fl.