Wolters Consulting | Om os
19278
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19278,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Om os

Firmaprofil

Wolters Consulting ApS – et dynamisk og innovativt rådgivende ingeniørfirma

Vi står for at føre professionel rådgivning i øjenhøjde med et fokus på bæredygtighed. Vi tilbyder helhedsorienterede løsninger, der altid er udført med fuldt engagement og stor faglig kompetence – indenfor alle ingeniørfagets grene. Samtidig er vi eksperter i energioptimering og i at løse de opgaver, andre ikke har formået.

 

Loyalitet og tillid er fundamentet for vores samarbejder. Vi søger at varetage kundens interesser optimalt ved at hjælpe dem på vej fra start til slut, f.eks. ved at dele løsningen op, så kunden ved, hvad der er sagt ja til. Vores succeskriterie er opnået, når vi efter et færdigt projekt står med en glad og tilfreds kunde, der har fået indfriet sine forventninger samt opfyldt sine behov

 

Vi rådgiver både private, erhvervslivet og det offentlige omkring byggeri bl.a. indenfor:

• 3D modellering/tegning

• Anlægs- og ledningsarbejder

(kloakering)

• BedreBolig – Rådgivning

• Brandtekniske installationer

• Bygherrerådgivning

 

• El-installationer og belysning

• Energiberegninger

• Energioptimeringer

• Indeklima

• Konstruktioner

• Kvalitetssikring

 

• Nybyggeri

• Renovering, om- og tilbygning

• Statiske beregninger

• Tilsyn og byggeledelse

• Termografering og trykprøvning

• VVS-installationer

Vi sætter en ære i at være en seriøs samarbejdspartner, der yder i topkvalitet. Vi bestræber os efter at løse alle kundens problemer – også dem andre ikke har formået at løse. Samtidig fokuserer vi på at minimere udgifterne til drift og vedligeholdelse samt reducere miljøpåvirkningen gennem byggeriets levetid. Vores fokus ligger ydermere på at holde os inden for projektets økonomiske rammer.

 

Vi arbejder dynamisk og innovativt og holder os konstant opdateret på nye metoder og redskaber. På denne måde kan vi hele tiden styrke vores viden og videreudvikle vores kompetencer. Når vi løser opgaverne, udvikler vi teams, der har en fast projektleder fra start til slut. Vores teams sikrer en helhedsorienteret rådgivning med bæredygtighed som udgangspunkt.

 

Vores kvalitetssikring udføres ud fra KS-journaler og omfatter projektgranskning med fokus på sammenhæng i projekterne, helhedsvurdering af valgte løsninger, grænseflader og kritiske detaljer. På hvert projekt bliver der, af projektlederen, udpeget en KS-ansvarlig, som har ansvaret for, at firmaets KS-procedure overholdes.

Wolters Consulting har været med til at udvikle et softwaresystem for kvalitetssikring, Q-inspect.

 

Vi har desuden specialviden omkring de (i forhold til Danmark) særlige klimatiske forhold omkring byggeri og drift af ejendomme i Grønland og har etableret os med en Totalstation, der permanent står her, samt oprettet en afdeling i Nuuk.

Grønland

Tilknytning til Grønland

Wolters Consulting har en stor interesse for Grønland. Denne stammer fra at indehaver Jesper Wolters har altid haft en stor interesse for Grønland og de, i forhold til Danmark, særlige klimatiske forhold omkring byggeri og drift af ejendomme. Jesper Wolters har forud for etableringen af virksomheden i 2010 haft arbejdsophold i Grønland af op til 2 års varighed. Efterfølgende har han haft flere længerevarende ophold, og er i Grønland med mellemrum, når det er relevant i forhold til et projekt.

Vi har, grundet den store vækst i opgaver, nu også oprettet en afdeling i Nuuk.

Historien

Wolters Consulting ApS

Wolters Consulting blev oprindeligt stiftet tilbage i 2004, af Jesper Wolters, under navnet ”Wolters Installation”. Virksomheden var på daværende tidspunkt en enkeltmandsvirksomhed som Jesper Wolters drev på deltidsbasis fra sin privatadresse. I starten af 2010 blev Wolters Consulting etableret som et ApS og siden da har Jesper Wolters arbejdet fuld tid i virksomheden.

 

I takt med voksende tilgang af opgaver opstod der i 2012 behov for større ressourcer i form af personale samt pladsbehov. Derfor flyttede virksomheden fra privatadressen til lokalerne på Gunnar Clausens Vej i Viby J., hvor vi i 2014, af de samme årsager, rykkede ind i de nuværende større lokaler på samme adresse. I dag beskæftiger Wolters Consulting 11 ansatte.

Organisation

Organisationen

Wolters Consulting ApS ejes og drives af direktør Jesper Wolters, der sammen med ingeniør Leif Nielsen står for den daglige ledelse.

 

Vi beskæftiger aktuelt 11 medarbejdere hvis kompetencer, erfaringer og ekspertise tilsammen gør, at vi danner et slagkraftigt og engageret team inden for alle af ingeniørfagets områder.

 

Medarbejderstaben består af: ingeniører, energiteknolog, bygningskonstruktør, teknisk designere m. fl.