Wolters Consulting | Arkiv
19287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19287,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Arkiv

2019

Arkiv – 2019

November 2019

September 2019

August 2019

April 2019

Marts 2019

Rådgivning af private, Adelvej i Risskov

På Adelvej i Risskov har vi rådgivet en privat kunde, hvor vores opgave var, at få det projekt arkitekten havde tegnet til at blive til virkelighed. Her har vi gennemgået valg af materialer og overflader samt udførelsesmetoder. Dette er gjort for at sikre, at kunden er blevet præsenteret for de forskellige muligheder for valg og fravalg, alt sammen for at få kunden til at føle sig sikker i deres beslutninger.

 

Efter gennemgangen af disse forudsætninger, har vi tegnet projektet således, at håndværkerne kan udføre arbejdet af bygningen, som kunden ønsker det, uden der opstår overraskelser og meromkostninger.

Det Nye Universitetshospital Aarhus (DNU)

De sidste 4,5 år har Wolters Consulting været en del af projektet omhandlende Det Nye Universitetshospital (DNU) i Aarhus. Projektet står klar i 2019, og arbejdet her er udfør i samarbejde med ingeniørfirmaet Søren Jensen A/S og Rambøll.

Opgaven har først bestået i projektopfølgning i samarbejde med Rådgivergruppen ”RG_DNU”, hvor alle el-tekniske spørgsmål skulle fremsendes til besvarelse.

Efterfølgende har Wolters Consulting stået for byggepladsstyring af el-fagene på forskellige byggefelter.

Vi har ligeledes varetaget tværfaglig koordinering på tekniske installationer i udførelsesprocessen. Ved byggeriets aflevering indgik vi i tæt samarbejde med myndighederne og OSTBV omkring de Brandtekniske installationer.

Vi siger tak for samarbejdet, og synes der er kommet et flot og spændende projekt ud af det lange samarbejde.

Ny afdeling på Grønland

Efter mange års samarbejder på Grønland, har vi valgt at åbne en kontorafdeling i Nuuk. Denne afdeling skal, i fællesskab med kontoret i Danmark, varetage det nuværende samarbejde med Sermersooq Kommune. Samtidig håber vi, den nye afdeling kan være med til at åbne op for mulige fremtidige projekter.

Generationernes Hus, Aarhus Ø

Generationernes Hus på Aarhus Ø skal være et moderne bud på at samle flere generationer under samme tag, så man kan få følelsen af at kunne være der gennem hele livet.

Byggeriet består af 8 sammenhængende bygninger, der skal stå færdig i 2020, og huse boliger til alle aldre, daginstitution, café og træningsfaciliteter.

Generationernes Hus rummer 33.000 m² og er bygget op af både træ- og betonelementer, i ønsket om et mere bæredygtigt byggeri. Wolters Consulting har været inddraget af JFP i den opstartende fase til at udføre grænsefladekontrol, for at minimere risici og fejl mellem arkitekter, ingeniører mm.

Veilgårdsparken Malling

I øjeblikket foretager Wolters Consulting trykprøvning for Poul Pedersen A/S. Det drejer sig her om trykprøvning af 36 rækkehuse i Veilgårdsparken Malling. Trykprøvningen testes vha. en Blow-Door, der monteres i boligernes udvendige døre. Opgaven udføres i seks etaper, i takt med at boligblokkene bliver færdige.

Olof Palmes Allé 18

På Olof Palmes Allé 18 varetager Newsec en større ombygning for PFA Ejendomme A/S, hvor SOS International skal flytte ind i nye kontorarealer til ca. 260 medarbejdere. Bygning renoveres og alle tekniske installationer skal i denne forbindelse ændres fra et domicil til et flerbrugerhus.

Wolters Consulting er inddraget af Enemærke & Petersen A/S, som er hovedentreprenør, til at lede processen omhandlende alle tekniske installationer. Der er her fokus på grænsefladerne mellem fagene, samt koordinering, sikre fremdrift og styre af projektet i mål til tiden for ejer. Samtidig foregår en sideløbende koordinering med SOS International omkring de lejerrelaterede tekniske løsninger, såsom nødstrømsanlæg mm. de har brug for.

I arbejdet er der bl.a. udført projektering, tilsyn samt afslutningsvis en aflevering med dertilhørende funktionstest “commissioning”.

Rosenkrantzgade 17, Aarhus

Udfyldning af karré samt bagbygning. Projektet består i nedrivning af tidligere erhvervsbygning, opbygning i af et nyt større boligbyggeri. Boligbyggeriet består af to bygninger, der hænger sammen via bagbygningen.

Byggetilladelsen er gået igennem og projektet er klar til at gå i gang.

2017

Arkiv – 2017

Februar 2017

Byskovhus – Adelgade 93, Skanderborg

Nyopførelse af etagebyggeri mellem 2 eksisterende bygninger på skrående grund. Byggeriet består af forhus i 5 etager, med erhverv i stueetagen og lejligheder på de øvrige 4 etager. Baghus i 2 etager med lejligheder, fuld kælder med depotrum til alle boliger samt fælles tagterrasse på taget. Imellem de 2 bygninger er der etableret fælles adgangsvej via trappetårn med elevator.

 

Byggeriet er nu færdigmeldt og afleveret til bygherren – vi ønsker bygherre tillykke med det flotte resultat!

2016

Arkiv – 2016

 

November 2016

Ny hjemmeside

Vores nye hjemmeside er nu lanceret.
Hjemmesiden er dog stadig under opbygning – du kan derfor opleve manglende sider m.v. Kontakt os i stedet og hør nærmere om vore services på:

Tlf: 8618 1117 eller email: info@w-con.dk