Wolters Consulting | Arkiv
19287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19287,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Arkiv

2019

Arkiv – 2019

August 2019

April 2019

Marts 2019

Generationernes Hus, Aarhus Ø

Generationernes Hus på Aarhus Ø skal være et moderne bud på at samle flere generationer under samme tag, så man kan få følelsen af at kunne være der gennem hele livet.

Byggeriet består af 8 sammenhængende bygninger, der skal stå færdig i 2020, og huse boliger til alle aldre, daginstitution, café og træningsfaciliteter.

Generationernes Hus rummer 33.000 m² og er bygget op af både træ- og betonelementer, i ønsket om et mere bæredygtigt byggeri. Wolters Consulting har været inddraget af JFP i den opstartende fase til at udføre grænsefladekontrol, for at minimere risici og fejl mellem arkitekter, ingeniører mm.

Veilgårdsparken Malling

I øjeblikket foretager Wolters Consulting trykprøvning for Poul Pedersen A/S. Det drejer sig her om trykprøvning af 36 rækkehuse i Veilgårdsparken Malling. Trykprøvningen testes vha. en Blow-Door, der monteres i boligernes udvendige døre. Opgaven udføres i seks etaper, i takt med at boligblokkene bliver færdige.

Olof Palmes Allé 18

På Olof Palmes Allé 18 varetager Newsec en større ombygning for PFA Ejendomme A/S, hvor SOS International skal flytte ind i nye kontorarealer til ca. 260 medarbejdere. Bygning renoveres og alle tekniske installationer skal i denne forbindelse ændres fra et domicil til et flerbrugerhus.

Wolters Consulting er inddraget af Enemærke & Petersen A/S, som er hovedentreprenør, til at lede processen omhandlende alle tekniske installationer. Der er her fokus på grænsefladerne mellem fagene, samt koordinering, sikre fremdrift og styre af projektet i mål til tiden for ejer. Samtidig foregår en sideløbende koordinering med SOS International omkring de lejerrelaterede tekniske løsninger, såsom nødstrømsanlæg mm. de har brug for.

I arbejdet er der bl.a. udført projektering, tilsyn samt afslutningsvis en aflevering med dertilhørende funktionstest “commissioning”.

Rosenkrantzgade 17, Aarhus

Udfyldning af karré samt bagbygning. Projektet består i nedrivning af tidligere erhvervsbygning, opbygning i af et nyt større boligbyggeri. Boligbyggeriet består af to bygninger, der hænger sammen via bagbygningen.

Byggetilladelsen er gået igennem og projektet er klar til at gå i gang.

2017

Arkiv – 2017

Februar 2017

Byskovhus – Adelgade 93, Skanderborg

Nyopførelse af etagebyggeri mellem 2 eksisterende bygninger på skrående grund. Byggeriet består af forhus i 5 etager, med erhverv i stueetagen og lejligheder på de øvrige 4 etager. Baghus i 2 etager med lejligheder, fuld kælder med depotrum til alle boliger samt fælles tagterrasse på taget. Imellem de 2 bygninger er der etableret fælles adgangsvej via trappetårn med elevator.

 

Byggeriet er nu færdigmeldt og afleveret til bygherren – vi ønsker bygherre tillykke med det flotte resultat!

2016

Arkiv – 2016

 

November 2016

Ny hjemmeside

Vores nye hjemmeside er nu lanceret.
Hjemmesiden er dog stadig under opbygning – du kan derfor opleve manglende sider m.v. Kontakt os i stedet og hør nærmere om vore services på:

Tlf: 8618 1117 eller email: info@w-con.dk