Wolters Consulting | Bæredygtighedsrådgivning
19611
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19611,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Bæredygtighedsrådgivning

Bæredygtighedsrådgivning

Bæredygtighed

Wolters Consulting har en medarbejder på efteruddannelse som Certificeret Rådgiver i Bæredygtighed, hvis uddannelse og eksamen afsluttes medio juni 2019.

 

Trafik- og Byggestyrelsen beskriver bæredygtighed således: (Publikation: Bæredygtigt byggeri, februar 2016)

Bæredygtighed er relevant for al slags byggeri og favner både enfamiliehuse og store domicil-byggerier, samt nybyggeri og renovering.

 

Bæredygtigt byggeri består af en miljømæssig, en social og en økonomisk dimension. I det bæredygtige byggeri ses disse tre dimensioner som grundkvaliteter, der skal vægtes afbalanceret ud fra et livscyklusperspektiv og for byggeriet i sin helhed.

De tre kvaliteter, som tilsammen kendetegner et bæredygtigt byggeri, dækker over en række forskellige forhold, som skal indgå i planlægningen af bæredygtigt byggeri.

 

Med en Bæredygtighedsrådgiver på sidelinjen kan i få indfriet jeres krav og ønsker til jeres bæredygtige projekt, samt dokumentation herpå.

Wolters Consulting kan rådgive jer i at tage de rigtige valg i forbindelse med, om jeres bygning skal certificeres, indgå i den frivillige bæredygtighedsklasse, opfylde Cradle to Cradle, eller overholde de mærkningsordninger som findes i Danmark og EU.

 

Vi laver også:

  • LCA (Livscyklusanalyser)
  • LCC (Totaløkonomiberegninger)
  • Dagslysberegninger
  • Commissioning