Wolters Consulting | Det siger vores kunder
20309
page-template-default,page,page-id-20309,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Det siger vores kunder

Bolig i Hou

 

Meget grundigt arbejde og god kommunikation med Thomas og Jesper undervejs i processen. Dygtige fagfolk med stor erfaring – Vi havde ikke kunne opføre huset uden dem. Det lykkedes os at bygge det hus som blev tegnet og vi skulle ikke lave om på store ting for at det teknisk kunne lade sig gøre. De levede rigtig fint op til vores forventninger. Vi har været meget glade for samarbejdet.

– Helle og Bo

Bolig i Ry

 

Forløbet var topprofessionelt, og de var dygtige og rutinerede til deres arbejde. Vi fik lavet en god forventningsafstemning så det var fuldstændigt trygt. Det gav ro i maven at vi fik en tidsplan, hvor tingene forløb som de skulle. De levede fuldt ud op til vores forventninger, og gav os unik inspiration hvor de fra start var med på at bygge et unikt hus. Det var afgørende, at de var gode til at se de specielle muligheder, som gjorde huset utraditionelt.

– Palle