Det siger vores kunder

BOLIG I HOU

Meget grundigt arbejde og god kommunikation med Thomas og Jesper undervejs i processen. Dygtige fagfolk med stor erfaring – Vi havde ikke kunne opføre huset uden dem. Det lykkedes os at bygge det hus som blev tegnet og vi skulle ikke lave om på store ting for at det teknisk kunne lade sig gøre. De levede rigtig fint op til vores forventninger. Vi har været meget glade for samarbejdet.

– Helle og Bo

SKEJBY SYGEHUS

De hjalp med forskellige test og kontrol af tekniske installationer, herunder nød og panikbelysning hvor vi fik et godt og tæt samarbejde. Jesper og jeg havde et utrolig godt samarbejde som fungerede til ug. Vi vil helt sikkert anbefale Jesper fremadrettet, da der er stor tillid til Jesper. De levede fuld op til de forventninger der var sat, og arbejdet er udført til ug, trods de problemer der har været på en sådan sag.

– Kjeld

BOLIG I RY

Forløbet var topprofessionelt, og de var dygtige og rutinerede til deres arbejde. Vi fik lavet en god forventningsafstemning så det var fuldstændigt trygt. Det gav ro i maven at vi fik en tidsplan, hvor tingene forløb som de skulle. De levede fuldt ud op til vores forventninger, og gav os unik inspiration hvor de fra start var med på at bygge et unikt hus. Det var afgørende, at de var gode til at se de specielle muligheder, som gjorde huset utraditionelt.

– Palle

Scroll to Top