Firmaprofil

Wolters Consulting ApS – et dynamisk og innovativt rådgivende ingeniørfirma

Vi står for at føre professionel rådgivning i øjenhøjde med et fokus på bæredygtighed. Vi tilbyder helhedsorienterede løsninger, der altid er udført med fuldt engagement og stor faglig kompetence – indenfor alle ingeniørfagets grene. Samtidig er vi eksperter i energioptimering og i at løse de opgaver, andre ikke har formået.

Loyalitet og tillid er fundamentet for vores samarbejder. Vi søger at varetage kundens interesser optimalt ved at hjælpe dem på vej fra start til slut, f.eks. ved at dele løsningen op, så kunden ved, hvad der er sagt ja til. Vores succeskriterie er opnået, når vi efter et færdigt projekt står med en glad og tilfreds kunde, der har fået indfriet sine forventninger samt opfyldt sine behov

Vi rådgiver både private, erhvervslivet og det offentlige omkring byggeri bl.a. indenfor:

 • 3D modellering/tegning
 • Anlægs- og ledningsarbejder
 • Kloakering
 • BedreBolig – Rådgivning
 • Brandtekniske installationer
 • Bygherrerådgivning
 • El-installationer og belysning
 • Energiberegninger
 • Energioptimeringer
 • Indeklima
 • Konstruktioner
 • Kvalitetssikring
 • Nybyggeri
 • Renovering, om- og tilbygning
 • Statiske beregninger
 • Tilsyn og byggeledelse
 • Termografering og trykprøvning
 • VVS-installationer

Vi sætter en ære i at være en seriøs samarbejdspartner, der yder i topkvalitet. Vi bestræber os efter at løse alle kundens problemer – også dem andre ikke har formået at løse. Samtidig fokuserer vi på at minimere udgifterne til drift og vedligeholdelse samt reducere miljøpåvirkningen gennem byggeriets levetid. Vores fokus ligger ydermere på at holde os inden for projektets økonomiske rammer.

Vi arbejder dynamisk og innovativt og holder os konstant opdateret på nye metoder og redskaber. På denne måde kan vi hele tiden styrke vores viden og videreudvikle vores kompetencer. Når vi løser opgaverne, udvikler vi teams, der har en fast projektleder fra start til slut. Vores teams sikrer en helhedsorienteret rådgivning med bæredygtighed som udgangspunkt.

Vores kvalitetssikring udføres ud fra KS-journaler og omfatter projektgranskning med fokus på sammenhæng i projekterne, helhedsvurdering af valgte løsninger, grænseflader og kritiske detaljer. På hvert projekt bliver der, af projektlederen, udpeget en KS-ansvarlig, som har ansvaret for, at firmaets KS-procedure overholdes.

Wolters Consulting har været med til at udvikle et softwaresystem for kvalitetssikring, Q-inspect.

Ud over vores hovedkontor i Viby J har vi også en afdeling i Grønlands hovedstad, Nuuk. Vi har gennem mange års erfaring opbygget specialviden inden for byggeri og drift af ejendomme i arktiske egne. Det gør os til den helt rigtige rådgiver til dit næste projekt i Grønland. 

Tilknytning til Grønland

Wolters Consulting har en stor interesse for Grønland. Denne stammer fra at indehaver Jesper Wolters har altid haft en stor interesse for Grønland og de, i forhold til Danmark, særlige klimatiske forhold omkring byggeri og drift af ejendomme. Jesper Wolters har forud for etableringen af virksomheden i 2010 haft arbejdsophold i Grønland af op til 2 års varighed. Efterfølgende har han haft flere længerevarende ophold, og er i Grønland med mellemrum, når det er relevant i forhold til et projekt.

Vi har, grundet den store vækst i opgaver, nu også oprettet en afdeling i Nuuk.

Wolters Consulting ApS

Wolters Consulting blev oprindeligt stiftet tilbage i 2004, af Jesper Wolters, under navnet ”Wolters Installation”. Virksomheden var på daværende tidspunkt en enkeltmandsvirksomhed som Jesper Wolters drev på deltidsbasis fra sin privatadresse. I starten af 2010 blev Wolters Consulting etableret som et ApS og siden da har Jesper Wolters arbejdet fuld tid i virksomheden.

I takt med voksende tilgang af opgaver opstod der i 2012 behov for større ressourcer i form af personale samt pladsbehov. Derfor flyttede virksomheden fra privatadressen til lokalerne på Gunnar Clausens Vej i Viby J., hvor vi i 2014, af de samme årsager, rykkede ind i de nuværende større lokaler på samme adresse. I dag beskæftiger Wolters Consulting 11 ansatte.

Organisationen

Wolters Consulting ApS ejes og drives af direktør Jesper Wolters, der sammen med ingeniør Leif Nielsen står for den daglige ledelse.

Vi beskæftiger aktuelt 11 medarbejdere hvis kompetencer, erfaringer og ekspertise tilsammen gør, at vi danner et slagkraftigt og engageret team inden for alle af ingeniørfagets områder.

Medarbejderstaben består af: ingeniører, energiteknolog, bygningskonstruktør, teknisk designere m. fl.

Hos Wolters Consulting

forsøger vi at skabe et bedre overblik over dine personoplysninger.
Fra den 25. maj 2018 gælder der nye regler for, hvordan virksomheder, organisationer og offentlige institutioner i EU skal behandle personoplysninger, og det har også betydning for dig som kunde i hos Wolters Consulting.

Kort fortalt betyder de nye regler, som fremgår af EU’s nye persondataforordning – General Data Protection Regulation (forkortet GDPR) – at alle privatpersoner fremover får bedre overblik over, og kontrol med, de personoplysninger, virksomheder m.m. har registreret om dem. Med andre ord bliver det nu nemmere for dig at:

se de personoplysninger, vi har registreret om dig
få at vide, hvordan vi bruger oplysningerne
få opdateret oplysningerne.

Hvilke personoplysninger registrerer vi, og hvad bruger vi dem til?
Typisk registrerer vi oplysninger om dine forespørgsler, arbejdsopgaver, evt. husstand, dine kontaktoplysninger, og om de produkter og serviceopgaver, du har hos os. Vi kan også indhente relevante oplysninger hos forskellige institutioner og myndigheder, samt dele informationen med samarbejdspartnere. Oplysningerne bruger vi blandt andet til at rådgive dig bedst muligt ud fra netop dine behov, til at opfylde aftaler med dig og til at opfylde lovens krav til os som Ingeniør Rådgiver.

Informationerne bliver opbevaret på vores sikrerede server og forskellige udbydere af programmer, som vi har som arbejdsredskaber. For information om hvordan de opbevarer information, bedes man rette henvendelse til dem eller os. Så fremsender vi den relevante information.

Skal du selv gøre noget?
Du skal ikke selv gøre noget i forhold til de nye regler, men vil du vide mere om, hvilke personoplysninger vi registrerer, kan du kontakte os på Info@w-con.dk. Du kan også ringe til os på tlf. 8618 1117, hvis du spørgsmål.

Scroll to Top