Det tilbyder vi

CERTIFICERET RÅDGIVNING

Wolters Consulting har haft medarbejderen Mikael Hansen på efteruddannelse hos Molio som Certificeret Rådgiver i Bæredygtighed, der blev afsluttet juni 2019.

Valget faldt på netop denne uddannelse, da den havde en stor bredde indenfor bæredygtighedsrådgivning. Hermed var den ikke låst på én bestemt ordning eller certificering. Derimod gav uddannelsen et godt kendskab til alle aspekter af de forskellige områder indenfor bæredygtighed.

Herefter var der mulighed for at vælge, hvad man ville fordybe og dygtiggøre sig yderligere i. Undervejs i uddannelsen arbejdede Mikael med en real-life case, så han blev bedre klædt på til at rådgive vores kunder.

Helt konkret har uddannelsen givet ham kompetencer i at:
– Planlægge, implementere og facilitere processer for bæredygtighed i byggeriet.
– Lave miljømæssige LCA analyser for en bygningsdel eller et helt byggeri.
– Lave totaløkonomiske LCC analyser på produktvalg og byggerier.
– Vælge materialer som indeholder en minimal mængde af skadeligt kemi.
– Orientere om indhold og virkning af branchens mærkningsordninger, certificeringer og miljøvaredeklarationer.
– Føre en dybere dialog med leverandører om deres produkters miljøegenskaber.
– Samarbejde og kommunikere med beslutningstagerne omkring bæredygtighed.

Med en bæredygtighedsrådgiver på sidelinjen kan I få indfriet eventuelle krav og ønsker til jeres bæredygtige projekt, samt dokumentation herpå.

Wolters Consulting kan rådgive jer i at tage de rigtige valg i forbindelse med, om jeres bygning skal certificeres, indgå i den frivillige bæredygtighedsklasse, opfylde Cradle to Cradle, eller overholde de mærkningsordninger som findes i Danmark og EU. Kontakt Mikael på mh@w-con.dk eller 20438520 for mere information eller spørgsmål.

Scroll to Top